miercuri, 2 aprilie 2008

de ce sa te mutilezi?

sunt la munca si tocmai se poarta o discutie f interesanta despre silicoane. why would you do that? si generalizand...de ce ai face ceva corpului tau? cat de frustrat(a) sa ajungi ca sa iti faci asemenea chestii? de ce silicoane? de ce operatii estetice? de ce liposuctie? de ce operatii criminale de strangere a stomacului? poti sa faci alte chestii mai sanatoase si mai naturale. poti sa faci sport...poti sa faci fitness...poti sa mananci mai putin si mai sanatos...poti sa iti accepti corpul si imbatranirea inevitabila.

nimeni nu e perfect. nu ai cum... si atunci...de ce sa te chinui sa devii? cine te place, te place asa cum esti. cine cauta perfectiunea va avea o crunta dezamagire: nu exista. wake up people! n-o sa gasiti nicaieri un el frumos, destept, plin de muschi, plin de bani, care sa te iubeasca, sa te respecte, sa-ti fie fidel si sa faca sex de milioane. n-o sa gasesti niciodata o tipa cu sani perfecti, cu fund perfect, cu picioare pana in gat, desteapta, cu o cariera de succes, total neinteresata de aspectele materiale ale vietii si care sa fie o zeita a sexului si o gospodina desavarsita.

trebuie sa stii sa te accepti asa cum esti. sa stii sa te iubesti, cu bune si cu rele. doar atunci vei gasi pe cineva care sa te iubeasca la randul lui. in general, oamenii ar trebui sa invete sa fie mai putin complexati si atunci ar fi mai fericiti. ce sens are sa iti faci operatii de lifting la nesfarsit pana cand ajungi sa arati ca o felina sinistra? ce sens are sa-ti pui silicoane si sa ajungi sa ai sanii de o forma total nenaturala? ce sens are sa-ti faci operatii si sa suferi dureri atroce pana cand organismul se obisnuieste cu noul aspect?

eu sustin sus si tare ca nu as face asa ceva niciodata...niciodata. nu sunt multumita de mine. sa nu intelegeti asta. dar incerc sa fiu...sa ma accept asa cum sunt. nu vreau sa imi maltratez corpul. vreau sa fiu eu...naturala si imperfecta cum m-a facut mama natura

Niciun comentariu: