miercuri, 2 aprilie 2008

damn...

sailor moon - hearts in ice. poate unii dintre voi au fost pasionati de sailor moon in copilarie. nu stiu daca va mai amintiti dar blondina avea o matza pe care o chema luna. in echipa lor de soldatei dedicati pamantului mai era o blonda care avea un matz pe care il chema artemis (chiar daca, din cate stiu eu, artemis e numele unei zeite. ma rog...la pisici probabil ca nu conteaza prea mult numele...nu trebuie sa fie in legatura cu genul animalului). trecand peste asta...sa vedem ce se intampla in film. ei bine...o tanti rea vrea sa inghete pamantul, soldateii intervin, se lupta, salveaza, si toata lumea e fericita. dar in planul secund se desfasoara o cutremuratoare poveste. luna iubeste pentru prima oara in viata ei. pe kakeru. dar kakeru o iubeste pe hime. si hime il iubeste si ea (lucky guy), doar ca el nu vrea sa fie cu ea pentru ca ea nu crede ca exista o zeita pe luna (si aici ma refer la satelitul nostru). pe de alta parte, artemis sufera pentru ca o iubeste pe luna (si anume matza). si acum...sa facem niste precizari. artemis si luna sunt matze. kakeru si hime sunt...oameni. si acum vin eu si ma intreb: cum naiba il iubeste luna pe kakeru???? si nu numai ca il iubeste dar il si saruta cand el doarme. si isi doreste sa devina si ea om ca sa poata sa-i spuna ce simte pentru el, fiindca este frustrata de faptul ca el nu poate afla ce sentimente nobile si inaltatoare tulbura somnul bietei matze. pana la urma luna dobandeste privilegiul de a fi umana pentru o scurta perioada de timp si i se arata lui kakeru ca fiind zeita lunii si ii arata aluia rasaritul din spatiu. in final, kakeru ramane cu hime si artemis si luna isi falfaie cozile in tandem. si totusi...cum poate o matza sa iubeasca un om??? ok...iubirea ocupa un loc de cinste...iubirea e prezenta peste tot...iubirea te ajuta sa salvezi pamantul...iubirea e frumoasa...iubirea e divina...dar iubirea e doar intre indivizi ai aceleiasi specii. chiar si pentru un desen animat mi se pare o idee incredibil de tampita. hello people! exista copii care se uita la asta. si sunt mici frate. pustii cred ca vacile sunt mov (de la prea multa milka). si tu le dai desene in care matza se pupa cu tipu. si te mai intrebi de unde apar zoofilii...

p.s. incep sa cred ca matzu meu e indragostit de mine. altfel cum va explicati ca ma linge pe gat si tine mortis sa stea cu mine cand fac baie...mai exact pe marginea cazii...si ma mai si linge pe umar?

Un comentariu:

Gaelex spunea...

Mie imi placea Endimion, versiunea dinainte sa isi aduca minte ca e printul Pamantului. Dupa a devenit un pampalau care o freca la menta.
Kibiusa mai era simpatica, iar Sailor Moon si restul mai aveau momente, pe la inceput, inainte ca atacul final care termina mosntrul sa fie transformat in unul cu adeverat penibil.
Matzele erau tare amuzante, Luna chiar se putea transforma in diverse obiecte, folositoare pentru actiune.
Iar matzul tau de fapt te curata si te spala el pentru ca nu ii place cum mirosi. Trebuie sa mirosi cum ii place lui, nu a proaspat si curat.