marți, 20 mai 2008

tot presa, bat-o vina

libertatea: un barbat este frustrat. asta nu e o noutate, dar asta este frustrat pentru ca vezi doamne penis si falus sunt cuvinte neutre, asa ca la plural fac doua penisuri si doua falusuri, care inseamna gen feminin. in concluzie, in frustrarea sa, barbatul a dapus o cerere sau petitie sau nush ce naiba ca sa convinga lingvistii sa introduca in DEX doi penishi sia doi falushi. oare asta il face sa se simta mai mascul? si ma intreb cum de nu are nimic cu 'o pula' care e feminin cat incape (ca am auzit ca si asta a fost introdus in DEX)

in cazul asta nu-mi convine nici mie ca 'vagin' e masculin...asa ca vreau 'o vagina'

libertatea si ring: se pare ca iar avem parada gay sambata asta. si se pare ca au aparut niste protestatari care umbla cu pancarte gen "pentru o familie normala, spune nu sodomei". nu o sa intru in detalii ca pentru homosexualitate mai bine rezerv un blog intreg, dar eu una sunt perfect de acord cu protestatarii. nu am nimic cu oamenii gay. iti place sa o iei in cur? e treaba ta. iti place sa dai limbi unei alte pizde? tot treaba ta. dar, frate, nu te afisa pe strada, nu face un titlu de mandrie din asta si nu cere drepturi ca heterosexualii. mai da-o-n ma-sa...vrei sa te casatoresti cu gigelu tau si sa adopti un copil? ca ce chestie sa distrugi un copil? nu e suficient ca esti tu distrus? ce o sa creada copilu' ala cand la gradinita toata lumea are un tata si o mama si el are doua mame sau doi tati? repet...nu am nimic cu homosexualii...da sa stea in banca lor fara demonstratii jenibile and shit. in curand o sa inceapa sa faca sex pe strada ca e dreputul lor, nu?

ah, si la faza asta un punct in plus pentru cine face textele de legi. din start a interzis casatoria intre doua persoane de acelasi sex in momentul in care a definit casatoria ca "legatura intre doua persoane de sex opus" care...fac si dreg ca nu mai stiu continuarea

cam atat pentru azi din revista presei...ca deja ma pornesc pe alte subiecte si unii oameni mai si muncesc

Un comentariu:

Gaelex spunea...

Care fuck si dreg este textul exact :P.
Sigur, au voie sa fie homosexuali si lesbiene. Dar sa nu indrazneasca sa pretinda ca sunt normali. In rest nu am nimic cu ei, sa mearga de mana pe strada, sa se linga in public, dar sa nu pretinda cumva ca homosexualitatea este ceva normal. Sau ca este bine si minunat sa fii gay de vreun fel. Sunt niste bolnavi, care trebuie tolerati pentru ca sunt bolnavi, dar atat.