marți, 13 mai 2008

...

iar mi-au cazut ziare in mana. primul a fost libertatea. pe ultima pagina era o stire mica mica cum ca la slujba de rusalii para s-a impiedicat de haina...si a facut BUF. nu-i bai...s-a ridicat (cu ajutor din afara dar nu divin cum ne-am putea inchipui toti). si dupa ce si-a terminat slujba s-a hotarat sa se duca in austria sa se recupereze dupa socul impactului cu solul. pot sa ma fac si io papa sa ma recuperez in austria? sau pe ici pe colo?

tot in libertatea, dar stire de prima pagina, tzatzoasa lor care prezinta vremea la pielea goala a fost ceruta de nevasta pe strada de unu care a zis ca el vrea ca ea sa-i prezinte vremea toata viata lui. de fapt cred ca el vrea sa faca cunostinta cu inaintarile ei toata viata lui. pana or incepe sa se lase si sa-i ajunga la buric...dup-aia o sa prefere niste inaintari mai mici probabil.

dup-aia m-am uitat pe cancan.

stire de stire. in china o fost cutremur. acuma...nush ce magnitudine a avut. libertatea zice 7.5, cancan zice 8.3. nici nu e diferenta mare la un cutremur de asa magnitudine...un flecushtetz.

daaaaar...partea tare acuma vine. un nene oarecare (de fapt nu e oarecare da am uitat eu cum il cheama) a zis ca pana la sfarsitul anului si in romania va fi un cutremur de 6-7 grade. si acum imi amintesc cu drag si nostalgie de perioada hancu, cand asteptam cam 2-3 cutremure devastatoare pe zi.

acuma stau eu si ma gandesc...vreau si eu sa fiu in ziar. ce ar trebui sa fac? tzatze? deja sunt destule. (btw...am vazut-o pe una, starleta porno cica, cu cele mai mari laptarii naturale din lume - 15.8 kile bucata). obezitate? mai am de lucru. sa-mi sechestrez copilu? mai am de asteptat. sa imi taie o traversa capu'? neah...vreau sa traiesc sa ma si vad. inventii? nu cred ca pot sa-l bat pe amicul guresoaie de acum cateva bloguri.

HA! stiu! pot sa dispar cateva luni si dup-aia sa spun ca am fost de fapt rapita de extraterestii...sau am ajuns in triunghiu bermudelor, sau am petrecut o maxi vacanta de vis in marea piramida fara sa stiu cum am ajuns acolo. cate posibilitati...

daca dispar o perioada sa stiti ca sunt intr-o dimensiune paralela, dar ne vedem in libertatea...sau cancan...sau ring :P

3 comentarii:

WTF spunea...

Interesting

ideal ar fi ca o vacanta d'asta surpriza sa te propulseze la o emisiune de succes la un post tv si apoi va fi simplu. Lumea va sari pe tine pe strada sa-ti ceara autograful(eventual sa vada urmele pe care ti le-au lasat extraterestrii)

Anonim spunea...

acum tu poti sa faci ce vrei... pe mine nu ma mai surprinde nimic in tara asta.

danspatarujr spunea...

Clar te-au rapit extraterestrii acum cateva luni.
Ce ti-au facut de te-au facut asa optimista ?
Este bine asa, este perfect !