joi, 22 mai 2008

hai sa ne sinucidem...

...ca se poarta

stiu ca nu e corect si frumos dar voi incepe cu deci.

deci...:
o tampita emo de 12 ani s-a sinucis aruncandu-se de pe bloc. e emo, si poate, si acum e mult mai cool ca s-a gandit sa scape lumea de o cretinioda.

un nenorocit denaturat s-a gandit sa se sinucida dupa ce, timp de 4 ani, si violat fata (care la inceputul chinului avea 10 ani). din pacate l-au prins si l-au impiedicat. de ce dracu nush. eu p-astia i-as lasa sa faca ce vor cu viata lor atata timp cat decid sa renunte la ea.

o baba de 80 de ani a vrut sa se sinucida ca nu mai suporta faptul ca stafiditul ei sot o acuza ca are amant. mai bine incerca sa se sinucida el...si reusea. ce dracu ii mai trebuie unei prune uscate de 80 de ani pula? probabil omul ii cam tragea la masea si vedea realitatea o tzara denaturata. o fi crezut ca nevasta-sa merge pe 18, nu pe 81.

p-asta am pastrat-o pentru final pentru ca merita. acum 2 luni unu s-a aruncat in fata unui tir ca a facut accident cu masina unui prieten si nu avea bani sa o repare. gagica lui de 16 ani a cerut sa fie cununata cu el la inmormantare dar doar gandul ca e maritata cu un mort nu i-a fost suficient asa ca a decis sa ia otrava si sa-si urmeze printul pe cele taramuri de unde nu se mai intoarce nimeni. devastati de vestea mortii proastei, cea mai buna prietena si noul gagica...pac si ei sa se sinucida, doar ca ei nu au reusit. ce vedem noi ciudat in aceasta poveste? dragostea eterna traduse de fapt prin spiritul de turma, prostia crunta si teribilismul specifictaranilor minori. dar daca stam sa ne gandim, unde-i coaie dragostea aia eterna daca la 2 luni dupa ce i-a murit iubirea vietii aia avea deja gagiu? mie toata imaginea asta imi face rau...ma face sa vreau sa ma sinucid si eu ca vad ca e un trend.

cred ca o sa-mi fac un playlist cu toate andrelele care canta si toate celelalte matzaite care isi flutura tzatzele si se prefac ca dau din gura. in felul asta o sa mor cu siguranta...in chinuri groaznice. si o sa fiu si originala...

5 comentarii:

Anonim spunea...

oofff...chiar nu intelegi dramatismul acestei situatii...tz tz tz...
de fapt astia toti se sinucid ca se lase in urma o lume in care sa existe mai putini prosti si tragiimbecili, facandu-ne astfel....un bine? /:) ce cruda sunt...

Anonim spunea...

noah, a stat neuronu' meu blond si a reflectat: daca astia vor sa se omoare, pai sa-i dea drumul! niste prosti in minus pe lista aia luuuuungaaaaaa (e totusi pacat de oamenii ce raman in urma: parinti, prieteni,rude care au tinut la prostii respectivi si sufera din cauza situatiei create). luxul si prostia in viata se platesc scump.

cat despre trend... da-l draq! mai bine sa fim noi insene, asa cum am fost lasate de la natura... si suntem de mii de ori mai bune decat o turma trenduita.

danspatarujr spunea...

Hai sa ne sinucidem. Cu shaworma. Mancam pana bubuim.
Vrei cu ceapa sau fara ? Aici sau la pachet ?

Anonim spunea...

Zi mersi că nu se aruncă de la etaj şi-ţi cade în cap! În Bucureşti s-au mai văzut cazuri. Cică "victime colaterale"!

Gaelex spunea...

Doar cei slabi de minte se sinucid. Restul au curaj sa lupte.