marți, 23 decembrie 2008

intrebari

deci ma macina si pe mine niste chestii...si ma macina rau. asa ca va rog sa ajutati un om sarman cu niste raspunsuri:

- de ce pitzipoancele fac poze in baie? de ce nu in bucatarie? sau pe hol? sau pe balcon? de ce fix in baie?

- de unde isi cumpara pitzi toate hainutzele alea de plasa? vorbesc serios...eu nu am vazut nicaieri. nu ca as vrea dar...de unde doamne iarta-ma le procura? pe sub mana? e unu' care le face special pentru ele?

- de ce se epileaza sprancenele complet si apoi se deseneaza cu creionul? in primul rand...de ce ai trece prin chinurile iadului sa le smulgi daca dumnezeu le-a pus acolo? si in al doilea rand, de ce le-ai desena mai sus si mai mari ca sa arati ca o eterna uimita incruntata?

va rog...in ajun de sarbatori, fiti rai alaturi de mine si raspundeti-mi

a...merry xmas kidz

4 comentarii:

Anonim spunea...

uhm...
eu zic asa:
1. isi fac poze in baie pentru ca... acolo au oglinda si multa gresie/faianta, iar singurul neuron functional se dilata de la caldura & se simte in siguranta... so, say cheeeeeese!!!! :D or not!
2. pentru hainele din plasa, cred ca au un detector special carora noua, oamenilor normali, ne lipseste.
3. faza cu sprancele... of! cred ca pitzipoancele au o latura artistica mai dezvoltata decat noi pe care o aplica cu dexteritate pe propria lor fata.

sarbatori frumoase si tie!

Anonim spunea...

La Multi Ani si un an nou fericit si plin de bucurii !

eli spunea...

pentru ca sunt proaste si gata/:))

Miss Pitipoanca spunea...

mda,hainele se pot cumpara de la sex-shop,second-hand.pozele sunt facute in baie pt ca acolo pot poza despuiatesau se uita sa vada daca le este curat pista de aterizare a cocoseilor, nu sunt proaste,atat timp cat au pista deschisa pt orice cocosel :))