marți, 13 ianuarie 2009

mah copii...

...puneti mana pe o carte si puneti-va mintea la contributie. de cand mi-am luat la revedere de la colegii din partea cealalta si am scris postul intitnulat "ultima noapte..." o gramada de oameni au ajuns aici cautand comentarii, rezumate si alte cele la aceasta opera. mai astia tineri si potenti...voi chiar nu sunteti capabili sa cititi nenorocita aia de carte si sa veniti cu idei despre ce se intampla acolo? (asta e valabil si pentru aia care tot cauta pareri personale pe google). coae...fatuca...parerea personala e A TA. atata timp cat nu ti-ai postat-o tu pe net undeva, n-o s-o gasesti pe google.

este a n-a oara cand ma enervez pe chestii d-astea. vad ca oamenii incep sa nu mai gandeasca. cred ca e greu...sau le consuma timpul. desi...in timp ce te spoiesti ca la circ sau iti intinzi paru' cu placa (valabil si pentru fete si pentru baieti) poti sa te gandesti si la altceva. sau voi astia micii nu mai sunteti multi tasking?

2 comentarii:

Anonim spunea...

te rog frumos sa nu te iei de referate.ro e-referate.ro referate.go.ro referate-online.ro si toate acele situri care in clasa a 8-a imi erau prietene :P

pai si la batman spiderman si alte dinastea cine se mai uita ? :P

Lol QQ WTB FTW LFG pwned noobzors haxorz pownzorz oober 1337

Anonim spunea...

ai vrut sa-ti faci rating, stim noi...