vineri, 28 noiembrie 2008

1 dec

urzi a avut o initiativa draguta. tinand cont ca vine ziua noastra, a tuturor, hai sa facem un gest simbolic si dragutz si sa ne punem steagul la status pe mess. macar o zi pe an sa incercam sa fim mandri de tara noastra si sa incercam sa o iubim. ca doar aici ne-am nascut, am crescut, si vom si muri unii dintre noi. se pana la urma, cu toata magariile si nenorocirile, e o tara frumoasa, care are ghinion cu oameni urati (metaforic vorbind). hai sa ne iubim tara macar o data.

daca nu gasiti o poza dragutza cu un steag dragutz, serviti-va

6 comentarii:

Anonim spunea...

O sa postez mai multe steaguri la mine pe blog.. si un mesaj de tip mass..sa ii facem pe cat mai multi sa faca acest gest. Merci alina de sustinere

Alina spunea...

sa cresti mare, scumpule. imi place sa vad initiative de genul asta in momente in care lumea nu stie cum sa fuga mai repede :)

Ana Maria spunea...

Subscriu cu toata taria! ;)

Anonim spunea...

Foarte buna ideea ;)

Anonim spunea...

O idee simpla este intotdeauna frumoasa! :)
search pe gogle imagini. oferta generoase de poze cu tricolor!

http://images.google.com/images?q=steagul%20romaniei&rls=com.microsoft:en-us:IE-SearchBox&ie=UTF-8&oe=UTF-8&sourceid=ie7&rlz=1I7GGLJ&um=1&sa=N&tab=wi

Anonim spunea...

1 decembrie, ziua noastra, istorie frumoasa placuta dar si piperata cu momente mai putin neplacute insa daca stau sa ma gandesc la ziua de astazi nu vad decat aglomeratie :)