vineri, 24 octombrie 2008

presa din tara lui papura voda

deja nu se mai poate. presa timpurilor noastre se indreapta spre pierzanie. pe langa faptul ca eu una nu dau un kkt uscat pe stirile pe care ei le considera de maxima importanta, nici nu se documenteaza ca lumea, jurnlistii sunt incompetenti, si sexul este la mai mare cautare decat orice altceva. hai sa vedem exemple

nu imi pasa, sincer, unde isi face chivu cumparaturile pentru pantofi, si asta fu stire de prima pagina acum cateva luni. i really dont give a flying fuck. la fel cum nu ma intereseaza ca andreei banica nu-i mai incap tzatzele in sutien, sau ca andreea balan isi ia casa cu banii jos, sau ca madonna o arde dubios cu seinfeld. astea nu sunt stiri de ziare, astea sunt stiri de bravo, sau popcorn sau ce mai citeste tineretul intru culturalizare...si nici macar acolo nu sunt sigura ca ar merge.

urzi a avut o surpriza foarte neplacuita cu libertatea, cu un articol de cacat si nedocumentat. puteti citi aici explicatia pentru ca el este chiar in miezul problemei. ca jurnalist care te respecti si scrii la un ziar national, nu la fitzuica liceului, documenteaza-te frate. ca am mai vazut articole despre X cu poze ale lui Y (care nu au nici in clin nici in maneca).

sa nu mai discutam despre stiristii care se respecta si is vechi in meserie si nu-s capabili sa citeasca de pe prompter. astia sunt la ordinea zilei. iar daca mai sunt si pe teren in direct, s-a terminat jmekeria. eu inteleg ca au emotii and shit, dar daca ai atatea emotii de nu poti vorbi corect si coerent, du-te tata la ziar si scrie. nu imi prezenta mie stire plina de balbe si dezacorduri.

iar chestia care a pus capac este stirea de azi din ring (varianta online). un popa se futu cu una intr-o camera de hotel pana aici nimic deosebit (decat poate faptul ca se futu cu una si nu o lua in cur de la unu). partea care m-a dat pe spate este filmul: pornache pur, necenzurat, pe siteul unui ziar care cica se respecta. ca sa nu credeti ca aiurezi eu, aruncati un ochi aici. mi se pare inadmisibil. mai bine fara informare decat sa ma uit la porn cu popi pe siteuri de ziar. daca vreau pornache, am torrenti, si aia de acolo is si profesionisti.

si cand ma gandesc ca vroiam sa dau la jurnalistica...

Niciun comentariu: