duminică, 27 iulie 2008

made of honor

il astept de ceva timp (nu pentru ca ar fi ceva de capul lui, ci pentru ca imi place sa ma relaxez prin weekenduri cu filme de genul asta). este un fel de "my best friend's wedding", doar ca de data asta tipa se marita, tipul o iubeste, e don'soara de onoare si face tot posibilul sa o cucereasca pe bride-to-be. personal gasesc filmul asta mai amuzant decat "my best friend's wedding", si mai la sentiment. este dupa cliseul "tipul este o curva masculina si cand tipa se pregateste sa se marite el decide sa se schimbe pentru ea pentru ca isi da seama ca o iubeste". de fapt, faca stau sa ma gandesc mai bine, nu am vazut suficient de multe filme pe ideea asta ca sa o pot considera cliseu. si totusi, asa imi suna. oricum, e blogul meu si pot sa "cliseizez" ce vreau.
all in all filmul este tare dragut si relaxant, si e si cu happy end. merita vazut fie si doar pentru "grandma pearl" care poarta pe post de colier bile anale fosforescente.

il recomand fetelor intr-o dupa-amiaza de weekend, si baietilor daca vor sa isi impresioneze prietena si sa o invite sa vada un chick-flick. totusi, parca nu as recomanda aruncarea banilor pentru vazut la cinema...

Niciun comentariu: