joi, 30 aprilie 2009

ce mai cauta oamenii...din nou

hai ca nu mai scrisesem despre asta de o vreme si deja incepusem sa ma simt egoista ca ma distrez doar eu. cu complimentele de rigoare, iata ce vor unii oameni sa afle cu ajutorul lui nenea gugal (daca stiu eu, raspund ca poate mai cauta o data si macar sa afle si ei cum sta treaba):

sprancenele mari la baieti cum scap de ele? - iaca le epilezi (le epileaza). sau poti sa le razi si sa iti tatuezi unele mai jmekere ca deja devine un trend

ai disparut; ce dor -mi era de tine - aaaahhhh..ce draguuut...si mie de tine :D

accese de ras necontrolat - mah...si eu am d-astea asa ca cine gaseste o solutie sa-mi dea un comm :)). ah...i did it again...chiar ca am nevoie de un leac :)

want fuck - scurt si la obiect. iaca si eu...poate o punem de un club sau ceva (neah...nu te gandi la prostioare ca trebuie sa respect etica...o etica)

cum se termina o femeie cand eace sex - aici nu cred ca am inteles intrebarea, dar daca am inteles, raspunsul ar fi "cu un orgasm...daca ai talent" :))

vreau sa citesc romanul ultima noapte de dragoste prima noapte de razboi - respectele mele...voresc foarte serios. e singura persoana care nu vrea comentarii sau film, ci vrea sa citeasca. ma inclin in fata respectivului IP cu cel mai profund respect

canibalismul la puii de gaina - IAR!?!?! ce dracu' e asta. sa ma lumineze si pe mine cineva. se mananca intre ei sau cum?

poze vechi cu israela - nebunaticule...vrei s-o vezi cand era tanara la brat cu dinozaurii?

evident am avut si cereri de femei facand sex, cacandu-se, fiind grase sau fiind din italia dar astea sunt deja obisnuite pentru blogul meu pur si inocent :D

2 comentarii:

Anonim spunea...

In general gainile sunt omnivore, iar daca gasesc ceva carne(cruda sau nu) se imfrupta...nu conteaza ca acea carne este "atasata" de o surata...deci da...gainile sunt canibale....thirst for blood! :))

Alina spunea...

merci de lamurire. si tot nu inteleg de ce cineva e interesat de asta atat de mult. but then again...am avut oameni care cautau "germeni porno"...
p.s. daca imi explici si asta esti cel/cea mai tare :))