luni, 30 iunie 2008

cool

this is kindda cool:


sâmbătă, 28 iunie 2008

tag d-ala cu muzica

List seven songs you are into right now. No matter what the genre, whether they have words, or even if they’re not any good, but they must be songs you’re really enjoying now, shaping your spring. Post these instructions in your blog along with your 7 songs. Then tag 7 other people to see what they’re listening to.

1. Serj Tankian - Saving Us

2.
Barry Manilow - Copacabana

3.
She Wants Revenge - Tear You Apart

4.
Gogol Bordello - Alcohol

5.
System of a Down - Stealing Society

6.
Zebda - Comandante Che Guevara

7.
Cradle of Filth - Foetus of a New Day Kicking

acuma dau leapsa tuturor persoanelor de la 'De Vizitat'-ul meu (mai putin Murmuzel ca el m-a taguit pe mine)


vineri, 27 iunie 2008

let us dance

chestia asta este prea tare. atata gratzie si sexoshenie intr-o singura persoana (cred ca e una). oricum bravo lui ca se distreaza si ne distreaza :D

joi, 26 iunie 2008

a bate sau a nu bate

azi am vazut o faza care m-a lasat masca si mi-a intors stomacul pe dos. veneam spre munca si in fata mea erau un tigan borat si o tipa. si aia cred ca era tiganca, dar nu era asa de neagra. aveam castile in urechi si nu am inteles discutia, dar cioara zbiera ca din gura de sarpe si gesticula de mama focului. pana cand s-a intors brusc si i-a tras muierii un dos de palma peste barbie, de sus in jos, cu o sete de parca viata lui depindea de asta. si in momentul ala proasta a pus o privire de bovina haituita s-a oprit putin, dupa care a mers in continuare, incetisor, cu doi pasi in spatele lui. si ala tot urla si gesticula, si ea mergea spashita in spatele lui. nu riposta, nu vorbea...doar mergea la o distanta cat de cat sigura, dupa el.

si atunci m-am gandit ca se incearca din rasputeri sa se opreasca violenta in familie. femeile sunt incurajate sa-si spuna pasul, sa denunte, sa se apere. atata timp cat majoritatea stau si inghit, si merg in continuare la doi pasi in spate (si metaforic vorbind) nu avem ce sa facem.

si stau si incerc sa imi dau seama ce e in capul femeilor astora care stau sa fie batute si maltratate si uneori mutilate. cum sa accepti asa ceva? cum sa taci si sa te impaci cu soarta? cum sa mai stai langa un om care a ridicat mana la tine si a si coborat-o si te-a si pocnit? si pentru ce? te fute bine? mai gasesti si alti 'talentati'. te iubeste? e pe dracu'! are bani? la nivelul de educatie al persoanelos care se ocupa cu indeletniciri d-astea, nu prea cred.

mie asta mi se pare o chestie umilitoare. mi se pare inadmisibil sa te lasi tarata prin nori (la propriu si la figurat) de un nenorocit care nu are pic de respect si este prea incuiat ca sa poarte o conversatie asa ca recurge la violenta. niciodata nu am fost adepta batailor...de nici un fel. e drept ca barbatii se mai bat intre ei, si femeile intre ele. tot indivizi oarecum frustrati sau poate marunti, care nu gasesc alta modalitate de aplanare a conflictelor (aici fac exceptie cei care se bat ca sa impresioneze gagici - aia sunt direct retardati; si cei care se bat ca sa se apere cand sunt atacati - aici e ok). dar ca un barbat sa loveasca o femeie...pick your own size, mo'fo'. NU sunt de parere ca bataia e rupta din rai. NU sunt de parere ca orice se rezolva cu o corectie fizica. NU sunt de parere ca asta e cea mai buna metoda de a te face inteles.

si asta imi aminteste de ce mi-a povestit cineva: tiganu isi batea tiganca cu sete si pasiune. tipu a intervenit sa ia apararea pirandei. la care piranda a sarit cu ghearele pe el: "e barbatu meu...poate sa ma bata cand vrea"

ioi...

miercuri, 25 iunie 2008

analyze this

am stat mult si m-am gandit daca sa scriu despre asta. e o patzanie cam penibila la varsta mea inaintata...dar m-am hotarat sa scriu despre ca sa incurajezi toti fricosii :P

am fost azi la analize ca mi-a venit talonul (a fost ziua mea luna asta...astept 'la multi ani' intarziati :P). eu sunt cam fricoshica de felul meu (fricoshica inseamna o fricoasa mai alintata...) si asistenta m-a ginit (nici nu era greu tinand cont ca tremuram toata si ma treceau transpiratii reci). m-a pus, dragutza de ea, sa ma intind pe pat ca sa curga sangele mai bine si sa nu mi se faca rau. si...m-a intepat. imi tot zicea sa ma linistesc...mie mi se facea din ce in ce mai rau...amicu' shumo ma mangaia pe frunte ca pe un copil mic si speriat...si eu asteptam sa se termine calvarul. pana cand a intrat doctorita si a zis ca e inadmisibil si sa ma lase in pace daca nu poate sa imi ia sange. eu nu pricepeam ce vorbeste tuta, ca deja ma luase cu ameteala si rau si ma durea mana ca dracu'. pana cand asistenta a decis ca nu mai are ce sa-mi faca si a scos acul. atunci am vazut cauza crizei doctoritei: era un strop de sange pe fundu' eprubetei. atata a stors de la mine in 10 min. m-am simtit asa de penibil...am ajuns la o varsta respectabila si nici sange nu mi se poate lua. inainte nu aveam problema asta. cred ca involuez. pe la 30 probabil o sa ajung sa ma comport ca un bebe. doamne ajuta (si pe mine si pe inconstientu care s-o decide sa ma ia).

vestea "buna" e ca ma duc si saptamana viitoare la a doua incercare. de data asta a promis ca imi da xanax sa ma relaxez. woo-hoo

marți, 24 iunie 2008

luni, 23 iunie 2008

SATC

am vrut sa scriu despre sex and the city (the movie) din weekend dar nu am avut net. cu intarzierea asta s-ar putea sa nu reusesc sa scriu cu acuratetea pe care mi-o doream dar....asta e.

am fost miercuri la sex and the city si abia asteptam sa ma duc. de curand m-am apucat sa ma uita la serial (da...stiu...sunt in urma) si imi place tare mult. din pacate filmul nu a fost la nivelul la care ma asteptam. dimpotriva, pot spune ca am pierdut 2 ore juma' din viata aiurea. singura faza cu adevarat amuzanta a fost cand s-a cacat charlotte pe ea. dar asta a durat putin. au mai fost cateva faze amuzante, dar nu-mi vin in minte, ceea ce inseamna ca nu au fost suficient de interesante cat sa le retin. au fost cateva faze care s-au vrut emotionante, dar din cauza ansamblului au fost doar exagerate, false si putin penibile. au fost si cateva faze oarecum hot, si cateva perechi de tzatze siliconate (vecinul samanthei si-o tragea cu cate una pe seara). vecinul samanthei era un tip HOT, dar au stricat tot fasonul cu faza de la dush cand se mangaia si se sapunea si avea bube pe cur. asta chiar m-a deranjat. macar atata respect pt public: barbat bun fara bube pe cur (am crezut ca mi s-a parut mie, dar a mai remarcat cineva deci...).
alta chestie care nu mi-a placut a fost ca nu prea au pastrat personalitatea tuturor personajelor. mai ales charlotte. era exagerat de tampa si de maniaca. in serial nu era chiar asa...
nici samantha (preferata mea) nu mai era ca in film. poate s-or fi maturizat ele si nu m-am prins...mie mi s-a parut doar o incercare disperata de a mai atrage niste femei-public folosindu-se de un nume consacrat si niste actrite care au devenit cunoscute prin asta.
acum in continuare ma uit la serial (mai am un sezon). si serialul e prea tare. si e sex and the city, nu love and drama and the city (cum ar fi trebuit sa se numeasca filmul).

si inca un sfat pentru fete: nu va duceti prietenii la filmul asta!! ori ii legumizati ori o sa va dea papucii.

sper sa nu scoata niciodata film dupa friends. mi-a placut prea mult ca sa-l vad hacuit in felul asta barbar.

vineri, 20 iunie 2008

interese

ce cauta oamenii de ajung pe blogu' meu?

diana guresoaie - este in top...d-aia am si pus poza cu demoisella
ziarul ring - imediat dupa diana
cugetari gelozie
jocuri cu prietena mea ca sa nu ne mai plictisim avem 12 ani - o doamne dumnezeule mare
cum pot sa fi posesiv
cum sa tratezi gelozia

18 and never been kissed - trist...trist
porno dame si caini - cred ca asta e un fost prieten d-al meu de care m-am despartit cand am aflat ce interese are...
vreau sa te vad gelos - asa...asa...oameni care au un tel in viata
despre egoism si posesivitate
canibalism la puii de gaina
barbatii care umbla neras
- nu, n-am gresit eu acuma
ce faci cand iubitul nu are incredere in tine

si de altele nu-mi mai amintesc, dar va tin la curent cand mai apare cate ceva

miercuri, 18 iunie 2008

good bye

aseara m-am uitat la meci, si recunosc ca in sinea mea chiar incepusem sa sper ca avem o sansa. olanda calificata, jucand cu rezervele. italia si franta, doua echipe bune jucand pe viata si pe moarte. si ramanea romania, care teoretic statea cel mai bine. din pacate pe teren au fost slabi. fricosi. lenesi. mi s-a parut ca pierdeau mai mult timp si acordau mai multa atentie lamentarilor dupa ratari decat jocului in sine. nu a stralucit nimeni, nu s-a chinuit nimeni. probabil e vina imnului...prea lent...nu-i motiveaza. poate ar trebui pana in 2010 sa schimbam imnul ca sa avem o sansa la mondiale.

acum vreo 2 zile zicea un nene la teve ca de data asta calificarea e in mainile noastre, ca nu mai depindem de nici un alt rezultat. nu mi s-a parut ca asta a fost gandirea. am citit azi in ziar ca ai nostri au fost dezamagiti cand au aflat ca italia a batut. poi ce va asteptati, fratilor? sa joace franta cu italia la egal sa va lase pe voi sa mergeti mai departe? oricum v-a ajutat destul olanda. desi se pare ca rezervele los jucand relaxat sunt cu 2 goluri mai bune decat romania jucand pe bune. sau...poate romania nu a jucat pe bune.

frica? de ce dracu frica? cand italia conduce si franta e in 10 oameni, si cand olanda conduce in meciul celalalt de ce nu era toata echipa in jumatatea olandei? ce rezultat mai aperi? ori ca pierzi cu 2-0 ori ca pierzi cu 6-0 tot aia e. tot nu te califici. tot PIERZI. daca isi invingeau timiditatea poate mai aveam o sansa.

la franta - romania am inteles. erau la inceput, au tatonat, nimeni nu vroia sa inceapa cu o infrangere. au jucat prudent, au facut egal. nu numai ca am inteles, dar ne-am si bucurat. romania a facut egal cu franta. suntem tari, coaie. rupem olanda. in partea cealalta, olanda matura pe jos cu italia.

la italia - romania am jucat bine. super bine. meci frumos. am dat gol, ne-au egalat. am ratat penalty, am inteles. ca mutu saracu are o gramada de probleme, e si el om, si nu-i bai sa ratezi un penalty. trebuie sa-l intelegem. am facut egal cu italia, ce pana mea? rupem olanda. in partea cealalta olandra rupea franta.

la olanda - romania, olanda a jucat lejereanu, cu rezerve, fara stresuri. am pierdut. intelegem, ca olanda a rupt tot, franta si italia au fost magari si nu au facut 0 - 0, si romanii erau obositi de atata fotbal.

am plecat acasa...de inteles...

vineri, 13 iunie 2008

presa noastra cea de toate zilele, part x

se pare ca porno-scolarita de 12 ani (eu inca refuz sa cred ca fata aia are 12 ani...si daca e asa, e trist pentru ca la 30 o sa arate ca la 50) nu a facut pozele cu drag, asa cum sade bine unei starlete porno, ci a fost obligata de cineva. inca nu se stie de cine. si profele nu o recunosc, baietii da. deci nu doar poze porno a facut aia prin scoala :P

mai scadem putin varsta si ajungem la clasa a patra. daca nu ma insel asta inseamna cam 10-11 ani. la o scoala de nush unde, neste pusti de varsta amintita au facut un concurs. in buda. de dat la laba. care termina primu. WTF?!

nicolae de la miami a fact-o varza pe mariana marinescu. nush cine e nicolae de la miami (da suna a manelist), dar stiu ca e urat. nush nici cine e mariana marinescu. dar am auzit ca se lauda cu o mare colectie de pule celebre.

un copil s-a nascut in coma alcoolica. ma-sa era beata muci si se pare ca si-a expulzat copilu' beat muci. asta imi aminteste de parazitii si 'beat mort'.

se pare ca muzica lu' robbie williams are capacitati terapeutice. a trezit-o peuna din coma. si aia una e primu copil al 'monstrului din austria' cu fiica-sa

si in final, un nene care isi viola fata si baiatu nu se rezuma la atat. se pare ca isi viola si cainele si vaca. si in spate si in gura. asa zic vecinii. coios era omu ala de-si baga pula in gura cainelui...

joi, 12 iunie 2008

question

cat este de frustrant sa ai padure tropicala (pilozitate in exces :P) pe maini, picioare, piept etc, dar chelie? dar sa fii grasa dar sa nu ai tzatze?

luni, 9 iunie 2008

restaurant planet

azi, ca aproape tot romanu', am fost sa vad si eu meciul. m-au sunat niste prieteni sa ma anunte ca au gasit locuri in planet, unde au si teveu si mancare (ca nu prea m-am hranit la munca).

am ajuns acolo si mi-am comandat o salata. preturi decente, arata destul de ok. problema este ca primesti mai mult decat comanzi. a...nu va ganditi ca ar fi portiile mari. salata lor e jumate cat cea din cafeneaua actorilor sau whispers. in schimb, dupa ce mi-am amestecat pe cat posibil salata mea frantuzeasca, am descoperit cu cea mai mare greata si scarba si cum mai putem sa-i spunem sentimentului care iti intoarce stomacul pe dos, un locatar in bol. si anume un vierme destul de mare si consistent, care se incovriga fara jena pe frunzele mele de salata. evident m-am dus la bar sa predau animalul. trebuia sa aiba doar sunca, nu si alte vietati, cu atat mai putin in viata. m-a ingretosat atat de tare treaba asta, mai ales de la un restaurant cu pretentii, care arata bine si care organizeaza diverse evenimente. singurul plus a fost ca mi s-a adus alta salata. doar am refuzat-o, fara sa vreau sa ma gandesc la cate fluide d-ale chelnerului or fi ajuns in ea. si explicatia lui referitoare la viermush a fost "o fi cazut acolo". ete...de unde dracu sa cada? la ei nu se spala salata? sau se tine un bol cu viermii gasiti ca sa le faca poza la sfarsitu' zilei? sau cum

all in all, recomandarea mea este: nu va puna dracu sa mancati acolo, mai ales daca sunteti in post. pacatuiti fara voie. si la beuturi sunt doar putin sub downstairs (prea putin)...da' aia-s pe floreasca, astia pe matasari

in alta ordine de idei, hai romania!!!

o lume nebuna nebuna

Un adolescent din Arad s-a mutilat pe viaţă, după ce şi-a introdus o bilă de metal în penis, cu ajutorul unui ciocan şi al unei dalte.

cat de tampit si de cretin si de frustrat si de retardat trebuie sa te fi facut ma-ta?! cum dracu sa te gandesti sa faci tu, de capul tau, asa ceva cu un CIOCAN?! omu' asta nu a primit niciodata un picior sau un pumn in zona moale cu care probabil gandeste? daca nu, poate ar fi meritat. in felul asta ar fi vazut ca nu-i de gluma cu coana pula.

sâmbătă, 7 iunie 2008

happy happy joy joy

early happy birthday to me...from me

in sfarsit mi-a venit comanda (o astept de aproape o luna). mi-am luat de pe amazon (tan-ta-ta-taaaa) Harry Potter Limited Edition DVD Collection. si simt nevoia sa ma laud. me so happy now.

mi-a fost lene sa instalez driverii ca sa bag aici poze facute de mine, dar ca sa vedeti despre ce vorbesc si ca sa fiti gelosi...

vineri, 6 iunie 2008

pe bune

avertisment: acesta este un post serios. daca nu acceptati aceasta conditie, puteti sa inchideti pagina si sa asteptati urmatorul post.

mi-e atata de greu sa scriu ceva serios tinand cont ca abia ce am vazut extraterestrul caught on tape (care de fapt era un experiment) si nashu' lu fane spoitoru care a furat o insula, dar incep sa imi pun intrebari existentiale. pe langa faptul ca ma sperie intrebarile astea, parca simt nevoia sa imi impartasesc grijile si dubiile. poate se gaseste cineva invatat printre putinii dar fidelii mei vizitatori sa imi dea un sfat.

ca o consecinta a faptului ca saptamana trecuta am fost la nunta unei foste colege (casa de piatra, georgiana) am inceput sa ma deprim incet incet. nu ca nu as fi fomeie la casa ei. doamne apara si pazeste si fereste de asa blestem acuma. deocamdata imi place sa fiu libera si zburdatoare ca pasarea cerului. problema e alta. problema e ca vad oameni in jurul meu avand relatii, facand nunti, fiind amorezati si fericiti ca intr-o felicitare de valentine's day. si dupa ce scanez putin, trec la introspectie. si aici incepe jalea, lacrimi si suspine, plans isteric si depresii acute. ce dracului se intampla cu mine? ma plictisesc, frate. al dracu de repede. se pare ca nu reusesc sa fiu cu cineva. nu e voba ca nu gasesc. printr-o ciudata lege a naturii, desi sunt mai multe femei decat barbati si eu nu sunt cine stie ce dame fatale, fac eu cum fac si pacalesc pe cineva sa fie de acord sa ii mananc zilele si nervii si noptile si ficatii. problema este ca la un moment dat it's all gone. nu mai sunt fluturasi in stomac. nu mai e asteptarea aia infrigurata cand numar minutele pana ma intalnesc cu el. nu mai e nevoia disperata si nebuna de a-l pupa si a-l simti si a-i face chestii. nu mai e nimic as a matter of fact. e doar o plictiseala cleioasa si grea, multe intrebari fara raspuns, speranta ca poate trece faza asta si revine strea de la inceput. my ass...asa ma mint de fiecare data si o lungesc in chestii fara viitor. dar nu inteleg de ce. asta ma macina pe mine.
chiar trebuie sa fie asa de greu sa ramai indragostit de cineva? la inceput e usor. te-am vazut, mi-ai placut si vice versa. dar dup-aia de ce nu se mai poate sa-mi placa?dup-aia incep sa descopar micile ticuri si defecte. dup-aia incep sa apara si alea mai mari. si la un moment dat apare ceva care strica tot. o cearta care nu-mi convine, o replica negandita...ceva. dar...asta e normal. nimeni nu e perfect. toti scoatem porumbei si balarii.
deja devin incoerenta. probabil pentru ca tin de prea mult in mine treaba asta, si acuma nu stiu ce sa scriu mai intai. sper numa' sa nu mi se innoade degetele pe tastatura.

ca sa nu mai plictisim 'cititoriul', presupun ca mi-ati inteles dilema (incoerenta a venit pe sfarsit sper eu). acuma astept sa sariti cu sfaturi, voi astea care ati reusit sa gasiti ce trebuia. si ziceti-mi si mie unde ati gasit. se vand pe undeva? se dau pe sub mana? trebe pile? aveti mila...

joi, 5 iunie 2008

munci

azi am avut un client dajtept foc:

"do you sell any free trials?"

tee hee

duminică, 1 iunie 2008

sadism in arta

v-am spart cu titlul asta, nu? nu va asteptati la cine stie ce analiza alegorica a stiu eu carei opere de arta. in nici un caz. doar ca aveam o lipsa de inspiratie acuta si nu stiam ce titlu sa pun :D

acum, dupa ce am explicat titlul, sa va explic putin cum de mi-au venit ideile pe care le voi debita in continuare. azi noapte nu am putut sa dorm. la ora 4 inca ma rasuceam ca un titirez in pat cautand o pozitie comoda in care sa reusesc sa ma odihnesc. si la ore d-astea, cand creierul este semi adormit si amortit, vin ideile cele mai ciudate. ma rog...atunci si in baie :P. si ce intrebare mi-a rasarit mie in capsor...aia din filme si din carti nu au nevoi fiziologice? de mancat mananca, de baut beau, de dormit dorm, mai fac si sex din cand in cand...dar, frate, ei nu se caca? in nici o carte nu se intampla asa ceva...in nici un film (cel putin nu din cele pe care le citesc/vizionez eu). singurul film in care imi amintesc ca am vazut totusi o referire la aceste acte murdare, dar totusi necesare a fost un episod din xena, cand s-a sters aia la cur cu pergamentele lui gabrielle ca erau mai putin aspre decat frunzele. asta e tot. restul? adica...winnetou, cat era el de mare si tare si sexy (drool)...ce facea cand era tinut prizonier cu saptamanile? il lasau dusmanii sa se duca in tufis? fata in alb, din ciresarii, cum a stat saptamani in castel, inchisa in camera fara buda? ben affleck in armageddon? (bruce willis poate...el poate sa faca tot ce vrea pentru ca este foarte tare frate. el si cu harrison ford ;;) ). de fapt...de ce imi storc eu neuronu amortit de nesomn acuma ca sa va tot dau exemple? uitati-va la un film...cititi o carte...si o sa vedeti ca se evita cu buna stiinta asemenea episoade. poate unii sa fie o tzara mai indrazneti dar in general cacarea nu este mentionata...deloc. sau ciclul la femei. in general detaliile care sunt atat de uzuale dar care nu stau bine unor eroi. asta e discriminare frate...discriminare pe fata. poate nu ar fi placut sa il vezi pe indiana jones cacandu-se in tufis sau pe harry potter facand sa cada golden showers peste malfoy. but still...
cam asta imi trece mie prin cap la ora 4 dimineata cand mi-e cald si miauna matza si am un fluture de noapte in camera. la mai mare :))